SELSKABSMENUER

Januar – oktober.

 

Menu 1

Marineret sild og kryddersild med smilende æg, karrysalat, kapers og løg

Smørstegt rødspætte med remoulade og citron

Koldrøget laks med rygeostcreme

Leverpostej med bacon og rødbeder

Lun ribbensteg med agurkesalat og rødkål

Økologisk dansk brie og blåskimmel St. Clemens med smørristet rugbrød

Eller/og

Sæsonenes dessert

Kr. 398,-/448,- pr person

 

Menu 2

Marineret sild og kryddersild med smilende æg, karrysalat, kapers og løg

Smørstegt rødspætte med rejer, remoulade og citron

Koldrøget laks med rygeostcreme

Røget spegeskinke med røræg

Hønsesalat med bacon

Leverpostej med bacon og rødbeder

Lun ribbensteg med agurkesalat og rødkål

Økologisk dansk brie og blåskimmel St. Clemens med smørristet rugbrød

Eller/og

Sæsonenes dessert

Kr. 598,-/648;- pr. person

Copyright 2015 - Told & Snaps